A receptet anyukám diktálta le a telefonba, nem tudom, honnan való.
Hozzávalók: 55 dkg finomliszt, 2 dkg szódabikarbóna, 10 dkg vaj, 15 dkg méz, 50 dkg porcukor, 1 csipet só, 3 tojás
A langyos vajat, a tojások sárgáját, a mézet, 25 dkg porcukrot, sót, szódabikarbónát habosra keverjük, összegyúrjuk a liszttel, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap 1 cm vastagra kinyújtjuk, kiszaggatjuk és 190 fokra előmelegített sütőben 11-12 percig sütjük.
A tojások fehérjét felverjük a maradék porcukorral, utána gőz fölött tovább keverjük. A puszedliket beleforgatjuk. (Mivel a hab kemény lett, nem tudtam beleforgatni, csak a tetejükre kentem.)