aug
3

Padlizsánkrém

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

padlizsankrem.jpg

Hozzávalók: 6 nagy padlizsán, 10 ek napraforgóolaj, 1 nagy hagyma, 1 fej fokhagyma, 2 ek mustár, 2 ek só, őrölt bors ízlés szerint

A padlizsánokat egészben megsütjük szabadtűzön, parázsban. Óvatosan lehúzzuk a héját és falapáttal apróra daraboljuk. A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk és a többi hozzávalóval együtt a padlizsánhoz adjuk, majd merülőmixerrel simára keverjük. Lefagyasztva nagyon jól eláll, nem veszít az ízéből. Amikor keményre fagyott, kivesszük a dobozból és műanyag zacskóba rakjuk, így kevesebb helyet foglal.

A recept több netes receptből (pl. https://www.nosalty.hu/) lett összegyúrva.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr5115907128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása