Hozzávalók: 2 kg rebarbaraszár, 1.2 kg cukor, 1 l víz, 1-2 szegfűszeg
A rebarbaraszárakról lehúzzuk a hártyát, 2-3 cm-s darabokra vágjuk. A szirupban 2-3 percig főzzük, hozzáadjuk a szegfűszeget, majd forrón üvegekbe töltük és lezárjuk.
Hozzávalók: 2 kg rebarbaraszár, 1.2 kg cukor, 1 l víz, 1-2 szegfűszeg
A rebarbaraszárakról lehúzzuk a hártyát, 2-3 cm-s darabokra vágjuk. A szirupban 2-3 percig főzzük, hozzáadjuk a szegfűszeget, majd forrón üvegekbe töltük és lezárjuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.