júl
27

Rebarbarakompót

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

rebarbarakompot.jpg

Hozzávalók: 2 kg rebarbaraszár, 1.2 kg cukor, 1 l víz, 1-2 szegfűszeg

A rebarbaraszárakról lehúzzuk a hártyát, 2-3 cm-s darabokra vágjuk. A szirupban 2-3 percig főzzük, hozzáadjuk a szegfűszeget, majd forrón üvegekbe töltük és lezárjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr9215808658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása