Hozzávalók: 3 csomag puncspudingpor, 3 db tojás, 9 ek cukor, 1 csomag babapiskóta, 1 üveg meggybefőtt (7 dl), 3 ek instant kakaópor, 1.5 l tej, 1 csipet só, rumaroma
A kakaóport vízbe keverjük, kevés rumaromát teszünk bele. A babapiskóta felét belemártogatjuk, lerakjuk egy üvegtál aljába egy sorban, rászórjuk a levétől lecsorgatott befőtt felét. A pudingporokat elkészítjük a leírás szerint a tejjel és a cukor felével. A tojások sárgáját géppel jól kikeverjük a cukor másik felével, belekeverjük a pundingba. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a pudingba és a felét a babapiskótára kenjük. Bemártogatjuk a maradék babapiskótát, a tetejére rakjuk, rá a maradék meggyet, majd a maradék krémet. Megszórjuk a tetejét kakaóporral.