aug
13

Sárgabarackdzsem

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

sargabarack_dzsem.jpgHozzávalók:

5 kg barack, 1.4 kg cukor, 4 zacskó dzsemfix
A barackot megmossuk, kétfelé vágjuk, kimagozzuk és meghámozzuk. Hozzáadjuk a cukrot és a dzsemfixet és felforraljuk, majd 3 percet forraljuk. A dzsemet frissen mosott üvegekbe merjük úgy, hogy teljesen tele legyenek, celofánt teszünk rá, rácsavarjuk a tetőt, pár percre fejjel lefelé állítjuk. Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni, kb két napig.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr9414169905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása