aug
9

Málnadzsem

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

malnadzsem.jpg

Hozzávalók:

2.5 kg málna, 50 dkg cukor, 2 zacskó dzsemfix (3:1)
A málnához adjuk a cukrot és a dzsemfixet, felforraljuk, majd 3 percet forraljuk. A dzsemet frissen mosott üvegekbe merjük úgy, hogy teljesen tele legyenek, celofánt teszünk rá, rácsavarjuk a tetőt, pár percre fejjel lefelé állítjuk. Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni, kb két napig.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr8814170321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása