jan
15

Raffaello golyó

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

raffaello_golyo.jpgHozzávalók:

1.65 dl konzerv kókusztej, 19 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 7 dkg sovány tejpor, 25 dkg langyos vaj, 10 dkg mandula (hántolt), 40 dkg kókuszreszelék
A vajat a vaníliás cukorral és a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadunk 20 dkg kókuszreszeléket, a tejport és a kókusztejet. Ha túl híg, adunk még hozzá tejport. Hűtőben tartjuk 2 órát, míg megszilárdul. Vizes kézzel kis golyókat formázunk, a közepükbe egy-egy szem mandulát teszünk, végül kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtőben tartjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr4613575623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása