nov
6

Petrezselyem peszto

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

petrezselyem_peszto.jpgHozzávalók: 200 g petrezselyem, 12 dkg dió, 3 dkg parmezán sajt (durvára reszelt), 2 gerezd fokhagyma, 1 dl zsír, só és bors ízlés szerint

A megmosott és leszárított petrezselyem leveleket durvára vágjuk, hozzáadjuk az előzetesen száraz serpenyőben illatosra pirított dióbelet, a megpucolt fokhagymát, zsírt és a sajtot. Az egészet pépesítjük (merülőmixerrel vagy turmixgépben), végül sóval és borssal ízesítjük. Kis dobozokba adagoljuk és lefagyasztjuk.

Recept: http://www.nosalty.hu/recept/petrezselyem-pesto

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr1612954715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása