okt
30

Franciasaláta Regenor módra

Címkék: konyha Regenor | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

regenor_franciasalata.jpgMiki imádja a franciasalátát, így a Regenor alatt sem akart lemondani róla.

Hozzávalók, öntet: 1,1 dl ghí (tisztított vaj), 1 tojás, 1 citrom leve, só, bors, 2 dl növényi tejföl, mustár ízlés szerint, kb 2 ek nyírfacukor (xilit)

Hozzávalók, többi: 2 dl zöldborsó, 1 batáta, 20 dkg répa, 20 dkg petrezselyemgyökér, 1 nagy kígyóuborka, 1 doboz konzerv kukorica (cukormentes)

Öntet: beöntjük a merülőmixer edényébe a ghít, tojást, sót, borsot, citromlevet és a merülőmixerrel majonézt készítünk belőle. Hozzáadjuk a tejfölt, mustárt, sóval, borssal, cukorral ízesítjük és simára keverjük.

A borsót, répát, petrezselymet, batátát feldaraboljuk, külön-külön puhára főzzük és az öntetbe keverjük. Az uborkát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és 2 citrom levébe áztatjuk kb fél órára. Leszűrjük, hozzáadjuk a többihez. A kukoricát leszűrjük és a többihez keverjük.

Recept: Szakács Miklós

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr9713064446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása