Hozzávalók:
1 csomag babapiskóta, 1 l tej, 2 cs vaníliás pudingpor, rumaroma, 3 tojás, 7 ek cukor, 1 üveg befőtt
A babapiskótát rumaromás tejbe mártva egy tálba szorosan lerakjuk, a tetejét kirakjuk befőttel (a képen látható szilvabefőttel készült, de barackkal is finom). A tojások sárgáját kikeverjük 6 ek cukorral és hozzáadjuk a 2 dl tejjel elkevert pudingport. A többi tejet felforraljuk, egyet forraljuk a pudingporos keverékkel. A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a még forró krémhez és a gyümölcs tetejére öntjük.
Az eredeti gyümölcskrémest valahogy képtelen vagyok finomra megcsinálni, ezért kellett ez a könnyített változat, szerencsére ugyanolyan finom...