sze
19

Répatorta Regenor módra

Címkék: konyha Regenor | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

regenor_repatorta.jpgÉpp Regenor diétán vagyunk, de azért szeretnénk néha sütit enni, ezért átalakítottuk a répatorta receptet.

Hozzávalók:

5 tojás, 4 kk fahéj, 4 kk kakaó, 1 kk őrölt gyömbér, 1 kk őrölt szegfűszeg, 1 csipet só, 3 ek nyírfacukor (xylit), 1 kk szódabikarbóna, 1 citrom, 50 dkg répa, 1.5 dl rizsliszt

A répát és a citrom héját lereszeljük apró lyukú reszelőn, a citrom levét kicsavarjuk és ráöntjük, belekeverjük a szódabikarbónát. A tojások sárgáját kikeverjük a nyírfacukorral, a répához keverjük. A lisztet összekeverjük a kakaóval és a fűszerekkel, hozzákeverjük a répához. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a sóval, óvatosan a többihez keverjük. Egy tortaformát sütőpapírral kibélelünk, a masszát beleöntjük és 200 fokra előmelegített sütőben kb 40 percet sütjük (tűpróbáig).

A fagyasztóban is eláll.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr8411684469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása