aug
12

Csillagos égbolt cipzáras pulcsi

Címkék: varrás | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

csillagos_cipzaras_pulcsi.jpg

csillagos_cipzaras_pulcsi_zart.jpg

csillagos_cipzaras_pulcsi_nyitott.jpgModell: Burda 2010/1. 105.

Anyag: rugalmas futter (95% pamut, 5% elasztán, Etsy)

Otthonra készült, a cipzáras pulcsi szabásmintája alapján. Oldalt enyhén karcsúsított, az alja enyhén ívelt. Az elején és a hátán szabásvonalvarrás van. A zsebek nagyon picikék, az eleje szabásvonalvarrásba illesztve. Hogy ne lifegjenek, rövid pánttal az eleje közepéhez rögzítettem őket. A kézelő készen vett pánt. A gallér közbéléssel van merevítve, a cipzár a gallér felső széléig ér.

Ezt is overlockkal varrtam, ahol lehetett, az alja felhajtást ikertűvel. Az eleje közepe varrásráhagyásra 1 centi széles közbéléscsíkot vasaltam, hogy kevésbé nyúljon meg a cipzár felvarrásakor. A cipzár pánt szélét és az eleje szélét készen vett ferdepánttal szegtem. A gallér belső szélét kézzel varrtam a nyakkivágásra.
A lenti képek, ahol a padlón van a pulcsi, napfényben készültek, ezért más a színe rajtuk.

csillagos_cipzaras_pulcsi_3.jpg

csillagos_cipzaras_pulcsi_hata.jpg

csillagos_cipzaras_pulcsi_fonak.jpg

csillagos_cipzaras_pulcsi_fonak_hata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr1418409861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása