jún
15

Terasz szekrény

Címkék: lakás | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

terasz_szekreny.jpgMiki készítette a teraszon levő szekrényt a kerti szerszámoknak. Az ajtók, az oldal és a teteje telített deszkából van, a háta egy régi szekrény hátából, az alja és a polcok régi polcokból készült. Az oldala és az ajtók belső oldalán 3-3 deszka van keresztben, ezek fogják össze a deszkákat. A belsejét függőlegesen 1/3 - 2/3 arányban megosztja egy lap, ami nem ér teljesen a tetejéig. A keskeny oldalon nincs polc, csak akasztók, ott tartjuk az ásót, gereblyét stb. A szélesebb részen 3 polc van, benne a bogrács, palántanevelő dobozok, metszőollók, fűmag stb.

Az alján 3 deszka van, láb helyett, így nem fog vízben/hóban állni.

Az ajtaját lakattal le lehet zárni. Mivel a fa száradás közben vetemedett, alul és a bal oldali ajtón belül tolózárak vannak.

Belül a tetején és a terasz széle felőli oldalán műanyag fólia van, ez megvédi a belsejét az esőtől.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr807415300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása