Sonkatekercs
Hozzávalók: 25 dkg túró (cottage cheese), 25 dkg túrókrém (maitorahka), 5 púpozott teáskanál torma, 4 mini csemege uborka apróra vágva, 2 szál újhagyma apróra vágva, 2 ek mustár, só, bors, 2 ek hagymás krémsajt, 2 ek kapor apróra vágva, 10 nagy szelet sonka
Elkészítése: a hozzávalókat (a sonkán kívül) összekeverjük és a sonkákba töltjük, felcsavarjuk.
Sajttekercs
Hozzávalók: 25 dkg túró (cottage cheese), 25 dkg túrókrém (maitorahka), 20 dkg füstölt sajtos krémsajt, 20 dkg reszelt ementáli sajt, só, bors, 2 ek petrezselyemzöld apróra vágva, 12 szelet tilsiter sajt
Elkészítése: a hozzávalókat (a szeletelt sajton kívül) összekeverjük és a sajtszeletekbe töltjük, felcsavarjuk.
Kaszinótojás
Hozzávalók: 8 tojás keményre főzve, 20 dkg puha vaj, só, bors, 8 dkg mustár, 4 dkg kaviárkrém, 1 ek cukor, 1/2 citrom leve, 3 ek uborkalé
Elkészítése: a tojásokat kettévágjuk, a sárgáját kiszedjük és simára keverjük a többi hozzávalóval. A fehérjékbe töltjük és kevés Piros Aranyat teszünk a tetejére.