A pirosribizli dzsem receptje szerint készült. Amikor az áfonya szörpöt csináltuk, egy csomó "trutyi" (azaz héj, magvak és sok gyümölcshús) jött ki a gyümölcscentrifuga másik oldalán, amit sajnáltunk kidobni, ezért lett belőle dzsem.
Hozzávalók:
A pirosribizli dzsem receptje szerint készült. Amikor az áfonya szörpöt csináltuk, egy csomó "trutyi" (azaz héj, magvak és sok gyümölcshús) jött ki a gyümölcscentrifuga másik oldalán, amit sajnáltunk kidobni, ezért lett belőle dzsem.
Hozzávalók:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.