okt
2

Rebarbarahab

| Szerző: marcsi72 | 12:00 am

rebarbarahab.jpgHozzávalók:

1/2 kg rebarbara, 3 dl habtejszín, 1 vaníliarúd, 1/2 citrom héja, 1 csipet só, cukor ízlés szerint, 2 levél zselatin
A rebarbarát meghámozzuk, feldaraboljuk. Kevés vízben puhára főzzük a vaníliával, sóval és a citromhéjjal. Merülőmixerrel simára keverjük. Ízlés szerint cukrozzuk (savanykás maradjon). A zselatinlevelet kevés vízben 5 percet áztatjuk, majd kivesszük a vízből, kevés vízben felforraljuk és a krémhez keverjük, hűlni hagyjuk. Ha kihűlt, simára keverjük és a habbá vert tejszínbe keverjük.

Recept innen: Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek (Mezőgazdasági Kiadó)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr2612912281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása