jún
15

Varrószemetes

Címkék: lakás | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

varrodoboz.jpgNagymamám megőrizte a legalább 30 éve tönkrement Singer varrógépe alsó fiókját, abban tartotta a varrótűit, cérnákat stb. Miután hozzám került, Miki felújította és most varráshoz használom szemetesnek. Ebbe kerülnek a levágott cérna- és anyagdarabkák, eltört gombostűk stb. Olyan szép, hogy a nappaliban tartom, ahol fércelni szoktam, gombostűzni, kézzel varrni apróbb javításokat. (A varrószobában is van egy szemetes, a gép mellett.)

Miki először lecsiszolta, befestette két réteggel, majd a sarkaira szögelt díszeket, az aljára lábacskákat. A netről kellett rendelni mindet. Persze most sem teljesen téglatest alakú, minden oldala egy kicsit másképp ferde, de így a díszekkel már nem feltűnő.

A mögötte levő varrógép csak dísz, egy volt kolléganőm szüleié volt, amikor megörökölte, megvettem. Miki felújította a fa részeket. Emellett van a kanapé és egy lámpa, így tudok filmek közben fércelni stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr3515647936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása