már
23

Lépcső felújítás

Címkék: lakás | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

lepcso1.jpgA felújítás utolsó nagy munkája a lépcső volt. Miki leszedte a lépcsőfokokról a filcborítást, lecsiszolta és mahagóni színre festette a fokokat. A szélére gumiszegélyt raktunk. Mivel a fokok külső szélén léc van, a gumiprofil függőleges részét le kellett vágni. Minden darab hossza más, a szélek pedig (egy-két kivétellel) nem derékszögben vannak, így több estét töltöttünk a szegélyek méretre vágásával.

A korlát egy része megmaradt, az, amelyik az emeletről egészen a földszintig megy le. Ezeket Miki lecsiszolta és matt festékkel több rétegben lefestette. Végül rövidebbre vágta, az új részek mérete szerint.

A korlát többi részét méretre készíttettük, festés nélkül kértünk őket. Miki lefestette és összeállította őket sok-sok munkával. Az oszlopok tetején levő "sapkát" Miki csinálta 3-3 téglalap alakú falapból, amik szélét enyhén ferdén vágta le. A tetejükre jön még egy-egy lapos gúla, de egyelőre nincs kész.

lepcso2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr1012244714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása