már
30

fenyvisszavero_kesztyu.jpgA szürke kesztyű után ideje volt egy másikat kötni, de már varrás nélkül. A fekete sapkámhoz illőre csináltam, ugyanolyan fonalból.

Modell: Novita Kevät 2014, 13.

Fonal: Novita Nalle (gyapjú-műszál keverék)

Az alsó szélen kezdtem 48 szemre, 3,5-es harisnyakötőtűvel, patentkötéssel (2 sima 2 fordított) kötöttem kb 7 cm-t, majd a mintával folytattam: a szélszem után 8 sima, 2 fordított, 6 szemen csavart minta, 2 fordított, a többi szem sima. Kb 5 cm-es magasságnál a hüvelykujjnak félretettem 10 szemet, a következő sorban felvettem 10 újat (*). Még 5 cm-t kötöttem a mintával, majd hozzáfogtam a fényvisszaverő fonalat és 5,5 cm-t patentkötéssel kötöttem, majd leláncoltam a szemeket. A félretett szemek mellé felvettem 10 új szemet a *-gal jelölt szemek aljáról és 4 centit kötöttem patentmintával, majd leláncoltam a szemeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr712281591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása