sze
2

Kockás nadrág

Címkék: varrás | Szerző: marcsi72 | 7:51 pm

Modell: Burda 2001/12, 130

Anyag: kockás flanel

Otthonra való gatyából sosincs elég... Szarvason találtam egy szuper anyagosboltot, eszméletlen olcsó árakkal, szép anyagokkal és egy barátságos, jófej tulajdonos hölggyel. Mikivel legalább egy órát voltunk ott,  igazi shopping for fun... Ez a darab anyag a vég vége volt, tudtam, hogy éppencsak elég lesz, de nem lehetett otthagyni. A két elejét még simán ki tudtam szabni, de az egyik háta darabot már a maradékokból kellett összebűvészkedni, pontosan 10 darabból... Kb 2 óráig tartott, mire meglett a szára alja hosszában. széltében és persze illeszkedő kockákkal, de megérte.

Amúgy egyszerű, egyenes szárú fazon, zseb nélkül, gumis-megkötős derékkal (a gumi két végén kb 30 cm megkötőpánt van). Az anyag pont olyan könnyű és puha, amilyennek kinéz :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr332259660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása