nov
21

Rebarbara-krémleves

Címkék: konyha Regenor | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

rebarbarakremleves.jpgA kertben termett és lefagyasztott rebarbarát használtuk ehhez, még gyorsabban megfő, mint a friss.

Hozzávalók: 

2 rebarbaranyél, 1 tojás sárgája, fél citrom héja, édesítőszer, 1 kiskanál rizsliszt, egy csipet ánizs

A rebarbarát ujjnyi vastagra szeleteljük, puhára főzzük a citromhéjjal. Kivesszük a citromhéjat, merülőmixerrel simára keverjük a tojássárgával, liszttel, édesítőszerrel és az ánizzsal. Még egyszer felforraljuk és hagyjuk kihűlni.

Eredeti recept: Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek (Mezőgazdasági Kiadó)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr1111956693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása