aug
29

Kolbászos patisszon

Címkék: konyha Regenor | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

kolbaszos_patisszon.JPGA kertben termett patisszonból készült.

Hozzávalók:

1 nagy (kb 20 centi átmérőjű) zsenge patisszon, 20 dkg kolbász, 2 hagyma, 2 tojás, só, bors, gyömbér, reszelt szerecsendió, 1 ek zsír

A patisszont meghámozzuk, félbevágjuk, kikaparjuk a magját, ujjnyi vastag hasábokra vágjuk.

A hagymát apróra vágjuk, a zsíron puhára pároljuk a patisszonnal. Hozzáadjuk a akrikára vágott kolbászt, megpirítjuk, fűszerezzük, ráöntjük a felvert tojást, egyet keverünk rajta és átsütjük.

Recept innen: Bozsik Valéria: Különleges zöldségételek (Mezőgazdasági Kiadó)

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr499816384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása