Hozzávalók:
2 tojás, 3 tojássárga, 1 csipet só, 10 dkg cukor, 25 dkg mascarpone, 15 dkg fehércsoki, 2.5 dl erős kávé, 4 ek málnalikőr, 12 babapiskóta, 30 dkg málna, 1 ek kakaópor
A kávét összekeverjük a likőrrel. A babapiskótákat belemárjuk és egy kb 28 x 16 cm-s üvegtálba rakjuk szorosan egymás mellé. Rárakjuk egy sorban a málnát.
Szétválasztjuk a tojásokat. A 5 tojássárgát habosra keverjük a cukorral és a sóval. A mascarponét villával összetörjük, 10 dkg csokit felolvasztunk és mindkettőt a tojássárgához keverjük. A fehérjéket közepesen kemény habbá verjük, óvatosan a sárgájához keverjük. A málnára tesszük, a tetejére szórjuk szűrőn át a kakaóport, ráreszeljük a fehércsokit. 2 órára hűtőbe tesszük.