nov
2

Málnás-fehércsokis tiramisu

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

malnas_tiramisu.jpgHozzávalók:

2 tojás, 3 tojássárga, 1 csipet só, 10 dkg cukor, 25 dkg mascarpone, 15 dkg fehércsoki, 2.5 dl erős kávé, 4 ek málnalikőr, 12 babapiskóta, 30 dkg málna, 1 ek kakaópor

A kávét összekeverjük a likőrrel. A babapiskótákat belemárjuk és egy kb 28 x 16 cm-s üvegtálba rakjuk szorosan egymás mellé. Rárakjuk egy sorban a málnát.

Szétválasztjuk a tojásokat. A 5 tojássárgát habosra keverjük a cukorral és a sóval. A mascarponét villával összetörjük, 10 dkg csokit felolvasztunk és mindkettőt a tojássárgához keverjük. A fehérjéket közepesen kemény habbá verjük, óvatosan a sárgájához keverjük. A málnára tesszük, a tetejére szórjuk szűrőn át a kakaóport, ráreszeljük a fehércsokit. 2 órára hűtőbe tesszük.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr498031766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása