aug
31

Kiskapu

Címkék: lakás | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

kiskapu_kivul.jpgTelített deszkából készült, a váza fémcsövekből van, ebben nagyon sokat segítettek a barátaink.

A deszkákat méretre vágtuk, majd két keresztlécre rögzítve Miki megrajzolta az ívet és kifúrta a kapupánt-csavarok helyét. A szívet is felrajzoltuk, majd kivágás után a széleket le kellett csiszolni. A keresztlécek leszedése után felcsavarozta Miki a fémvázra, végül olajjal lekente. A bal szélen látható léc a kapufélfa, belülről sarokvasak tartják. Enélkül a kapu kívülre is nyílna egy kicsit.

kiskapu_belul_1.jpgA fémcsöveket méretre vágás és összehegesztés után feketére lefújták. A kapupánt és a rigli (tolózár) szintén feketére van fújva. A rigli egy fadarabra csavarozott fémlapba megy. Belülről két vékony fémlap van erősítésnek, mivel a középső deszkákat csak egy-egy csavar tartja és használat közben elfordulnának.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr797732306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása