jan
12

Hidegtál

Címkék: konyha | Szerző: marcsi72 | 12:00 am

hidegtal.jpgSonkatekercs

Hozzávalók: 25 dkg túró (cottage cheese), 25 dkg túrókrém (maitorahka), 5 púpozott teáskanál torma, 4 mini csemege uborka apróra vágva, 2 szál újhagyma apróra vágva, 2 ek mustár, só, bors, 2 ek hagymás krémsajt, 2 ek kapor apróra vágva, 10 nagy szelet sonka

Elkészítése: a hozzávalókat (a sonkán kívül) összekeverjük és a sonkákba töltjük, felcsavarjuk.

Sajttekercs

Hozzávalók: 25 dkg túró (cottage cheese), 25 dkg túrókrém (maitorahka), 20 dkg füstölt sajtos krémsajt, 20 dkg reszelt ementáli sajt, só, bors, 2 ek petrezselyemzöld apróra vágva, 12 szelet tilsiter sajt

Elkészítése: a hozzávalókat (a szeletelt sajton kívül) összekeverjük és a sajtszeletekbe töltjük, felcsavarjuk.

Kaszinótojás

Hozzávalók: 8 tojás keményre főzve, 20 dkg puha vaj, só, bors, 8 dkg mustár, 4 dkg kaviárkrém, 1 ek cukor, 1/2 citrom leve, 3 ek uborkalé

Elkészítése: a tojásokat kettévágjuk, a sárgáját kiszedjük és simára keverjük a többi hozzávalóval. A fehérjékbe töltjük és kevés Piros Aranyat teszünk a tetejére.

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr877032407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása