dec
9

Hozzávalók:

1 csomag babapiskóta, 1 l tej, 2 cs vaníliás pudingpor, rumaroma, 3 tojás, 7 ek cukor, 1 üveg befőtt
A babapiskótát rumaromás tejbe mártva egy tálba szorosan lerakjuk, a tetejét kirakjuk befőttel (a képen látható szilvabefőttel készült, de barackkal is finom). A tojások sárgáját kikeverjük 6 ek cukorral és hozzáadjuk a 2 dl tejjel elkevert pudingport. A többi tejet felforraljuk, egyet forraljuk a pudingporos keverékkel. A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a még forró krémhez és a gyümölcs tetejére öntjük.
Az eredeti gyümölcskrémest valahogy képtelen vagyok finomra megcsinálni, ezért kellett ez a könnyített változat, szerencsére ugyanolyan finom...

A bejegyzés trackback címe:

https://marcsimiki.blog.hu/api/trackback/id/tr522498991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása